Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské oleje
Chutný, zdravý olej- výborný do šalátov
- Predajca klamlivo uvádza, že olej je vhodný na konzumáciu. Na fľaši je napísané "len na vonkajšie použitie - na pleť a na vlasy". Hanba!
Olej bol zabalený v krabici s minimálnym množstvom odpadu (ľahko recyklovateľné - hlavne papier).
Veľmi ma teší že som tento olej našiel najprv cez mall.cz, teraz už kupujem priamo z Il Rosso.
Ďakujem a prajem Vám veľa zdaru! Snívam o tom že budem pracovať s Vami.
Spokojná
Rychla dodávka,prijemná chut v salatoch
Prevencia pred infarktom a mozgovou príhodou.
Olivový olej ako vždy spokojná ,
veľmi šikovný pomocník - stačí aj malé množstvo oleja a rozstrekne to šikovne na celú plochu mäsa. používam air fryer, nikdy sa mi nepodarilo z fľaše tak pekne poliať jemne celé mäso.
Kvalitné za dobrú cenu
Dobre zabalené, vyhovuje mi veľkosť.
- Zdravie
Objednala som už druhý krát aj do zásoby,olej chuti skvele do zálievky na šalát spokojnosť
Tento olej má príjemnú chuť po orieškoch, je jemný, ľahký a preto sa dobre užíva aj na lačno, hlavne ráno. V zeleninovom šaláte má nezameniteľnú chuť.
- kvalita výrobku
nič
- Tovar splnil moje očakávania.
- Vysoký obsah omega 3
Vysoký obsah omega3... Striedame s rybím olejom.
Chuťovo je veľmi prijateľný.
Konopná farma Liptov Prémiový konopný olej 0,25 l
Pridané: 4. marca 2024
(naposledy upravené 4. marca 2024)
Zakúpený v Konopná farma Liptov
Super kvalita.
kvalita
konopný olej som od dodávateľa objednala opakovane, prospieva môjmu zdravotnému stavu, užívanie jednoduché , mám pocit a čiastočne aj potvrdený účinok od ošetrujúceho Mudr.
- Účinnosť sa prejaví zrejme neskôr
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »