Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské oleje
- skvelé masielko, za mňa momentálne top a hlavne , že je od voľne sa pasúcich kravičiek a tá vôňa je naozaj krásna, aj keď nie každý obľubuje vôňu tohto masla, ale to aj preto, že netušia, že je to kvalitka
- super balenie ako vždy v Powerlogy
- tak tento olej sme si okamžite zamilovali, tá nádherná vôňa a chuť paradajok a je celkom iný ako bežné oleje
- nádherné a praktické balenie, nemá konkurenciu
- vyššia cena, ale odteraz si ho už budeme kupovať a používame ho hlavne na studenú kuchyňu, aby nám vydržal dlhšie
ok
zdravé
- Dobré trávenie, čistí pečeň.
- som nadmieru spokojná
- spokojnosť
- super
- je to super výrobok
- 100%
- Ok
- Príjemná chuť
- je na vyprazanie a až ohladom Zdravie na natino velmi dobře vspomínam už až mojím známým
- výborný produkt, objednávam už asi dva roky opakovane
- žiadna
Wolfberry Ostropestrecový olej 0,75 l
Pridané: 21. apríla 2024
(naposledy upravené 21. apríla 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Dobrá cena
Veľmi kvaltný olej.
Konopný olej s príjemnou chuťou. Rada ho používam v studenej kuchyni na zeleninový šalát . Odporúčam použiť len tak, za lyžičku denne.
Nemám žiadnu skúsenosť s týmto produktom. Dočitál som sa o ňom na vašich web stránkach.
- Podla chuti je to cisty lanovy olej, fajn sa pije apson mne
Produkt ma typicku chut lanoveho oleja. Z mojho pohladu je cisty a kvalitny. Odporucam. Treba ho ale spotrebovat do 2 tyzdnov po otvoreni a drzat v chladnicke. Inak sa pokazi. Potom sa uz neodporuca konzumovat.
- Chuťovo mi nevadí v šalátoch,ani "iba tak"na lyžičke.
Ja som spokojna
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »